Abonohuni:

Bizneset që po mbyllen dhe ato që po lulëzojnë

25 % e subjekteve në Shqipëri janë fermerë, një tregues i peshës së lartë që…

[shikoni]


Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • Subaru forester

    Përshtatja e skemës Sgp përkthehet në rritje të hapësirës së brendshme, komfortit dhe manovrueshmërisë....

  • FIAT, KTHIM NË TË ARDHMEN

    Me një koncept surprizë, Fiat pararend modelin e ardhshëm Panda, duke marrë zgjidhjet e djeshme...

  • Skoda Kodiaq RS

    Versioni më i shkathët i këtij modeli Suv është gjithashtu motori më i fuqishëm me naftë...

Të tjera nga Makina →