Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 31. Covid-19 ndryshoi mënyrën e të bërit biznes. Po pas pandemisë?

Ekspertët: kompanitë shqiptare duhet të përqafojnë revolucionin teknologjik

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« April 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
10* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
11 12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
13 14
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19 20 21
22 23* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Aksidentet Rrugore all day
24* Turizmi në Shifra all day
25* Dhuna ndaj Grave dhe Vajzave all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26* Llogaritë e flukseve të materialeve mjedisore all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
27 28
29 30* Statistikat e Krimeve all day
* Statistikat e Transportit all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Depozitat sipas rrethit all day
* Huatë sipas rrethit all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Borxhit Publik dhe Regjistri i Borxhit Publik all day
* Ekonomia ne fokus all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
         

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • MERCEDES-BENZ A 250 E

    Modeli i ri i kompanisë gjermane pasurohet me motor hibrid plug–in që e lejon makinën të përshkojë...

  • Rivalët në pasqyrë

    Kompania e Shtutgartit dhe Mynihut janë duke luftuar gjithmonë kokë më kokë. Në Sallonin e...

  • Fiat 500X

    Një rimodelim i crossover-it torinez parashikon një akordim të motorit që e rrit dinamizmin...

Të tjera nga Makina →