Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« December 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2* Ekonomia në fokus all day
3* SDG all day
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Statistikat mbi të Ardhurat dhe Nivelin e Jetesës all day
* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7 8
9 10* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
11* Pagat all day
12* Tregtia me Pakicë all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
13* Statistikat Afatshkurtra all day
14 15
16* Regjistrimet në Arsimin Parauniversitar all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19* Ndërmarrjet e Huaja në Shqipëri all day
20* Kalendari i Publikimeve të INSTAT all day
21 22
23* Aksidentet Rrugore all day
24* Produkti i Brendshëm Bruto all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
25 26* Lëvizjet e Shtetasve all day
27* Statistikat e Transportit all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
28 29
30 31* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
         

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • Porsche Taycan

    E testuam këtë version të ri të automjetit elektrik gjerman që është në krye në Polin e...

  • FIAT PANDA & FIAT 500 HYBRID

    Në fakt, mikro-hibrid është termi më i përshtatshëm: prezantimi i parë i dy modeleve elektrike,...

  • MClaren Gt

    Ky model propozohet si një alternativë për’ gran turismo’ me një luks tradicional....

Të tjera nga Makina →