Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 37. Kompanitë ndryshojnë prodhimin për nevojat e Covid

Turizmi, ende pa një datë zyrtare. Vizitorët e brendshëm, jo potencial

[shikoni]


Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • Opel Grandland x Hybrid4

    Spina dhe tre motorët e këtij plug-in kanë një detyrë jo të lehtë. Duhet të rakordojnë...

  • Peugeot 2008

    Gjenerata e dytë e crossover-it francez bën një hap cilësor; është më e gjatë (arrin në...

  • Volkswagen Golf

    Pavarësisht performancës, seria e tetë  shkurton qartë urën me versionet e  mëparshme. Ka...

Të tjera nga Makina →