Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 31. Covid-19 ndryshoi mënyrën e të bërit biznes. Po pas pandemisë?

Ekspertët: kompanitë shqiptare duhet të përqafojnë revolucionin teknologjik

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« July 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1* Produkti i Brendshëm Bruto all day
2 3 4 5 6 7
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9* Anketa e Migracionit all day
10* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
11* Rezultatet e Vrojtimit Vjetor të Qumështit dhe nën Produkteve të tij all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
13 14
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17* Tregtia e Jashtme all day
18* Taksat Mjedisore all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20 21
22* Aksidentet Rrugore all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Treguesit e Shëndetit Publik all day
24* Treguesit e Shëndetit Publik all day
25* Statistikat fiskale të qeverisë all day
26 27 28
29* Statistikat e Transportit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
30* Statistikat e Bujqësisë dhe Blegtorisë all day
* Depozitat sipas rrethit all day
* Huatë sipas rrethit all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
31* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Buletini i Statistikave fiskale të qeverisë all day
* Buletini i Borxhit Publik dhe Regjistri Borxhit Publik all day
* Ekonomia në fokus all day
       

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • MERCEDES-BENZ A 250 E

    Modeli i ri i kompanisë gjermane pasurohet me motor hibrid plug–in që e lejon makinën të përshkojë...

  • Rivalët në pasqyrë

    Kompania e Shtutgartit dhe Mynihut janë duke luftuar gjithmonë kokë më kokë. Në Sallonin e...

  • Fiat 500X

    Një rimodelim i crossover-it torinez parashikon një akordim të motorit që e rrit dinamizmin...

Të tjera nga Makina →