Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Ndërtimi në Tiranë arrin pikun, çfarë do të ndodhë me çmimet

Ndërtimet e reja në Tiranë kanë arritur pikun dhe çmimet në zonat e preferuara variojnë nga 2600-4000 euro/m2…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« May 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2* Statistikat e Kulturës all day
3* Tregu i Punës all day
4* Treguesit Kryesorë Makroekonomik all day
* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
5 6
7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10* Rezultatet e Anketës së Arsimit të të Rriturve all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
11 12 13
14* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Treguesit Demografik all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19 20
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Shkaqet e Vdekjeve all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
24* Shqipëria në Shifra all day
25* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
26 27
28* Ekonomia dhe Buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
29* Lejet e Ndërtimit all day
30* Llogaritë Kombëtare sipas Sektorëve Institucional all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Agregatët monetar all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim - kreditimit all day
* Kredia për ekonominë all day
31* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Projektligji i Buxhetiti Faktik paraqitur në Kryeministri all day
* Ekonomia në Fokus all day
* Turizmi në Shifra all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
     

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

Të tjera nga Makina →