Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« May 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2* Statistikat e Kulturës all day
3* Tregu i Punës all day
* Treguesit kryesorë makroekonomik all day
4 5
6 7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10* Shqipëria në Shifra all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
11 12
13* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
14* Treguesit Demografikë all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
15* Diplomimet në Arsimin Universitar all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17* Tregtia e Jashtme all day
* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
18 19
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22* Shkaqet e Vdekjeve all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
24* Dhuna ndaj Grave dhe Vajzave all day
* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
25 26
27* Statistikat e Transportit all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
28* Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit në Ndërmarrje all day
29* Produkti i Brendshëm Bruto Rajonal all day
30* Llogaritë Kombëtare sipas Sektorëve Institucional all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Lejet e Ndërtimit all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
31    

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • MERCEDES-BENZ A 250 E

    Modeli i ri i kompanisë gjermane pasurohet me motor hibrid plug–in që e lejon makinën të përshkojë...

  • Rivalët në pasqyrë

    Kompania e Shtutgartit dhe Mynihut janë duke luftuar gjithmonë kokë më kokë. Në Sallonin e...

  • Fiat 500X

    Një rimodelim i crossover-it torinez parashikon një akordim të motorit që e rrit dinamizmin...

Të tjera nga Makina →