Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Ndërtimi në Tiranë arrin pikun, çfarë do të ndodhë me çmimet

Ndërtimet e reja në Tiranë kanë arritur pikun dhe çmimet në zonat e preferuara variojnë nga 2600-4000 euro/m2…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« September 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3* Indeksi i Çmimeve të Bujqësisë all day
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
7* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
8 9
10* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
11* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
12* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
13* Tregtia me Pakicë all day
14* Statistikat Afatshkurtra all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
15 16
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19* Rezultatet e Vrojtimit Vjetor mbi Mbetjet e Ngurta all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23
24* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Fluksi i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
25 26* Produkti Brendshëm Bruto all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Lista e Institucioneve Publike all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare at 14:15
29 30

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

Të tjera nga Makina →