Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 37. Kompanitë ndryshojnë prodhimin për nevojat e Covid

Turizmi, ende pa një datë zyrtare. Vizitorët e brendshëm, jo potencial

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« September 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2* Indeksi i Çmimeve të Prodhimeve Bujqësore all day
* Ekonomia në fokus all day
3* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
4* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
5 6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7 8
9* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
10* Pagat all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
11 12* Statistikat e Peshkimit all day
13* Lista e Institucioneve Publike all day
14 15
16* Rezultatet e Vrojtimit Vjetor mbi Mbetjet e Ngurta Urbane all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19* Tregtia me Pakicë all day
20* Statistikat Afatshkurtra all day
21 22
23* Aksidentet Rrugore all day
24* Lëvizjet e Shtetasve all day
25* Rezultatet e Anketës së Buxhetit të Familjes all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
26* Statistikat e Transportit all day
27* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
28 29
30* Produkti i Brendshëm Bruto all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
           

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • Opel Grandland x Hybrid4

    Spina dhe tre motorët e këtij plug-in kanë një detyrë jo të lehtë. Duhet të rakordojnë...

  • Peugeot 2008

    Gjenerata e dytë e crossover-it francez bën një hap cilësor; është më e gjatë (arrin në...

  • Volkswagen Golf

    Pavarësisht performancës, seria e tetë  shkurton qartë urën me versionet e  mëparshme. Ka...

Të tjera nga Makina →