Agjencitëe pronave sipas funksioneve

06/04/2015 8:27 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint1-ZQRPP-Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Tiranë- Përgatit rregullore dhe urdhëresa dhe i propozon për miratim pranë Këshillit të Ministrave, në formën e akteve nënligjore. Mbikëqyr punën dhe mban lidhje me ZVRPP-të pranë qarqeve. Trajton dhe merr vendime për zgjidhjen konform ligjit, të konflikteve në rrugë administrative. Mban lidhje me institucionet qendrore e vendore për të siguruar dhe për të shkëmbyer informacionet. 2-ZVRPP-Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në çdo qark- Pranon, përpunon e regjistron […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of