AKEP: Tregjet me pakicë të shërbimeve celulare mbikëqyren nga Autoriteti i Konkurrencës

04/05/2020 8:09 AM 0 komente

Tregjet e shërbimeve celulare me pakicë dhe të akses-origjinimit nuk do të rregullohen nga AKEP por nga Autoriteti i Konkurrencës. Një vendim i fundit i Këshillit Drejtues të AKEP ka konkluduar se, sipas praktikës së BE-së, ligji i konkurrencës është i mjaftueshëm për të zgjidhur problemet e konkurrencës. Sipas AKEP, vendimet e fundit të Autoritetit të Konkurrencës nr. 679, datë 14.02.2020 “Për hapjen e procedurës së hetimit paraprak në tregun me pakicë të shërbimeve celulare” dhe nr. 680, datë 14.02.2020, […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of