Aksionet aziatike rriten për të parën herë në pesë ditë

14/07/2014 9:41 AM 0 komente

Aksionet aziaitke u rritën për të parën herë në pesë ditë me treguesin referencë rajonal drejtuar për fitimin e tij të parë në pesë ditë, teksa avancuan aksionet e firmave të telekomunikacionit dhe të shëndetsisë. \

Indeksi MSCI Asia Pacific Index shtoi 0.5 peqind në146.63 në Hong Kong. Dy aksione u rritën për cdo një që ra. Treguesi humbi 1.1 perqind javën e kaluar, tërheqja e tij e parë në nëntë javë, pasi vlerësimet e kapitalit arritën nivelin më të lartë këtë vit dhe jen u forcua kundrejt dollarit.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of