Aksionet europiane në rritje, në linjë me ato të SHBA-ve

27/03/2013 9:59 AM 0 komente

Indeksi i kontratave të së ardhmes për aksionet European (SXXP) stock u rrit, pasi Standard & Poor’s 500 Index u rimëkëmb, duke arritur dy pikë larg nivelit të tij rekord. Indexi i kontratave të së ardhmes  së SHBA dhe aksionet aziatike gjithashtu u rritën.

Kontratat e së ardhmes në  indeksin Euro Stoxx 50, indeksi referencë për rajonin e euros, u rrit me 0.4 për qind në 2,588 në Londër. Kontratat për  Indeksin FTSE 100 Index (UKX) të Britanisë së Madhe  u rritën  me 0.3 për qind. Kontratat e së ardhmes në S&P 500 fituan 0.1 për qind, ndërsa MSCI Asia Pacific Index shtoi 0.3 për qind.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of