Aksionet në vendnumëro, në pritje të takimit të BQE

18/10/2017 11:03 AM 0 komente

Rezervat botërore qëndrojnë pranë nivelit të tyre më të lartë, ndërsa u hap konferenca e Partisë Komuniste të Kinës dhe fokusi në Evropë u kthye në fjalimet e bankierëve qendrorë të lartë të eurozonës para takimit të politikës kryesore të javës së ardhshme.

Biseda për Kryetarin e ardhshëm të Rezervës Federale gjithashtu u dha investitorëve diçka për të përtypur, teksa indeksi i MSCI 47-të u shtua 0,08 për qind nga 0821 GMT, duke qëndruar në distancë, nga rekordi i lartë i të hënës.

Aksionet evropiane qëndruan rreth niveleve katër-mujore dhe yield-et e bonove të eurozonës ranë, përpara një serie fjalimesh nga zyrtarët e lartë të Bankës Qendrore Evropiane, përpara takimit të ardhshëm të politikës më 26 tetor.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of