Akt normativ për heqjen e gjobave të fiskalizimit deri në 31 dhjetor 2021

28/06/2021 12:40 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintMinistria e Financave ka propozuar një akt normativ në ligjin për procedurat tatimore për mos aplikimin e dënimeve administrative deri në 31 dhjetor 2021. Sipas ndryshimeve të propozuara, që u janë dërguar për konsultim shoqatave të biznesit: Në kreun XV “Dispozita tranzitore dhe të fundit”, pas pikës 6 të “Dispozita kalimtare”, shtohet pika 7 me këtë përmbajtje: “Dënimet administrative të parashikuara në nenin 122 “Shkeljet për mosregjistrimin e të dhënave të subjekteve që lëshojnë fatura”, nenin 123 “Shkeljet për moslëshimin […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of