AMA: Shtyhet digjitalizimi në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë deri më 30 qershor

26/03/2020 10:47 AM 0 komente

Situata e krijuar nga përhapja e koronavirusit në vend ka bërë që Autoriteti i Mediave Audiovizive të shtyjë deri më 30 qershor digjitalizimin për qarkun e Elbasanit, Shkodrës, Lezhës dhe Vlorës.

“Autoriteti i Mediave Audiovzive në mbledhjen e datës 26 mars 2020, përmes komunikimit virtual të anëtarëve, vendosi shtyrjen me 3 muaj të afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë.

30 qershori 2020 është afati i ri i vendosur nga Autoriteti me vendimin nr. 23 të bordit dhe vjen si pasojë e situatës që është krijuar në gjithë vendin tonë nga nga epidemia e virusit COVID-19”.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of