Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« November 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2* Statistikat e Kulturës all day
3 4
5* Tregues të shëndetit financiar all day
* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave at 00:00
6* Regjistri i Borxhit Publik all day
* (MoFE) Buletini i Borxhit Publik all day
7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9* Rezultatet Paraprake të Anketës Strukturore të Ndërmarrjeve all day
10 11
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
13 14* Treguesit Demografik all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17 18
19* Tregtia e Jashtme all day
20* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
24 25
26* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
29 30* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Ekonomia në Fokus all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme all day
* Agregatët monetar all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim - kreditimit all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia në Fokus all day
   
Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Data e Ankandit Agjencia
18/05/2018 Ankand Apartament Domje, Bërxull, Tiranë 400 m2 58, 880 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Apartament L. 7, Rr. ”H.Demiri”, Durrës 106 m2 29, 848 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Apartament Shijak, Durrës 102 M2 29,120 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Apartament Shijak, Durrës 102 M2 23, 520 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Apartament Lagjia “29 Nentori”, Shijak, Durrës. 60 m2 19, 600 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Apartament Linzë, Tiranë 59.7 m2 16, 240 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Truall Rr.”Kongresi I Lushnjes”, Tiranë 157.6 m2 36, 000 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
18/05/2018 Ankand Lokal Lagjia 13,Plazh,Durrës 71.48 m2 45, 792 Euro 30/11/2018 AAB Portali i Ankandeve
25/04/2018 Ankand Apartament Rr. "Nikolla Lena" Tiranë 103.5 57,380 Euro 09/05/2018 AAB Portali i Ankandeve
25/04/2018 Ankand Apartament Rr. "Nikolla Lena" Tiranë 189 m2 104,781 Euro 09/05/2018 AAB Portali i Ankandeve
25/04/2018 Ankand Apartament Rr. "Nikolla Lena" Tiranë 103.4 m2 57,324 Euro 09/05/2018 AAB Portali i Ankandeve
25/04/2018 Ankand Apartament Rr. "Nikolla Lena" Tiranë 90.5 m2 50,173 Euro. 09/05/2018 AAB Portali i Ankandeve
25/04/2018 Ankand Truall Kashar, Tiranë 3, 000 m2 352,800 LEKë 30/04/2018 AAB Portali i Ankandeve
26/03/2018 Ankand Apartament në Kukës 103.1 m² 2,589,440 Lekë 03/04/2018 AAB-Portali i Ankandeve
20/03/2018 Ankand Truall+ ndërtesë Durrës 1,760 m² 67,636 Euro 27/03/2018 AAB-Portali i Ankandeve