Anketa strukturore pranë ndërmarrjeve- 2015

06/03/2017 10:53 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintAnketa Strukturore pranë Ndërmarrjeve (ASN) ka për qëllim të ofrojë informacion mbi strukturën ekonomike, financiare dhe karakteristikat kryesore të ndërmarrjeve aktive në vend. Statistikat janë paraqitur sipas aktivitetit ekonomik dhe madhësisë së ndërmarrjes të klasifikuara sipas numrit të të punësuarve. Rezultatet finale të ASN-së, për vitin 2015, shprehin se: • Shitjet neto u rritën 3,6% krahasuar me vitin 2014 • Numri gjithsej i të punësuarve u rrit 17,4% • Investimet e realizuara arritën vlerën 208 miliardë lekë nga 181 miliardë […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of