Apelimi, 12 rekomandimet për përmirësim

14/11/2016 12:04 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintKëshilli i Investimeve analizon se zgjidhja e shpejtë, efektive dhe e drejtë e mosmarrëveshjeve me biznesin brenda vetë organeve administrative është domosdoshmëri për nxitjen e investimeve në vend. Më poshtë janë 12 rekomandimet për qeverinë Mosmarrëveshjet ndërmjet institucioneve të administratës publike dhe biznesit mbartin kosto të konsiderueshme për palët dhe njëkohësisht sjellin pasiguri dhe mosbesim për investime të mëtejshme si te bizneset vendase, ashtu edhe ato të huaja. Këshilli i Investimeve ka bërë një vëzhgim të hollësishëm mbi procedurat e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of