Bankat me ASD / Diskutohet për testet e stresit

10/02/2020 8:04 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintSigurimi i depozitave dhe rekomandimet e Agjencisë së Sigurimit të depozitave pas inspektimeve të kryera ishin në qendër të takimit të zhvilluar dje me Bankat dhe Shoqëritë e Kursim-Kreditit. Lista unike e depozituesve dhe projektet në funksion të rritjes së gatishmërisë për kryerjen e procesit të kompensimit, të tilla si: përmirësimi i cilësisë së të dhënave të depozituesve dhe hartimi i një platforme të përbashkët për këtë qëllim; zhvillimi i sistemit IT për modulin e kryerjes së procesit të kompensimit; […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of