Video News Monitor

Beteja për ajrin e Shqipërisë

22/02/2019 8:22 PM 0 komente

Tregu i fluturimeve është bërë më i ashpër në vitin 2018. Italia vijon të dominojë më shumë se gjysmën e tregut. Rritje të ndjeshme shënuan Charter-at, të nxitur nga kthimi i Shqipërisë në destinacion të preferuar turistik dhe Londra e Budapesti, nga hyrja e linjave low cost.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of