Bien Brent dhe WTI

07/07/2017 9:44 AM 0 komente

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rënie mëngjesin e sotëm.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1.3 për qind dhe u tregtuan me 44.65 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 1.2 për qind dhe u tregtuan me 47.52 dollarë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.3 për qind dhe u tregtua me 1.220 dollarë amerikanë për onz.

Indeksi i çmimit të argjendit ra me 0.6 për qind dhe u tregtua me 15.89 dollarë amerikanë për onz.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of