Bien bursat evropiane

25/06/2015 9:49 AM 0 komente

Indeksi i kontratave të së ardhmes të aksioneve evropiane ra, duke sinjalizuar një ditë të dytë të rënieve të kapitalit, pas dështimit të një tjetër dite mbi bisedimet e paketës greke të shpëtimit greke.

Kontratat e së ardhmes për indeksin Euro Stoxx 50 që përfundojnë në shtator ranë 0.7 për qind në 3,586 në Londër.

Indeksi Stoxx Europe Indeksi 600 i dha fund ecurisë katër ditore të fitimeve, duke rënë 0.4 për qind pasi Greqia dhe kreditorët e saj hodhën poshtë propozimet e njëri-tjetrit.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of