Video News Monitor

Bizneset që po mbyllen dhe ato që po lulëzojnë

22/06/2019 5:00 PM 0 komente

25 % e subjekteve në Shqipëri janë fermerë, një tregues i peshës së lartë që ka bujqësia në vend, i nxitur dhe nga formalizimi i sektorit. Bizneset tradicionale të tregtisë dhe kafeneve e restoranteve, dyqanet etj., po mbyllen nga konkurrenca e lartë dhe tkurrja e konsumit. Ka ardhur koha kur dijet dhe profesioni të shpërblejnë më shumë. Ata që po ia dalin të çajnë në treg janë shërbimet profesionale si IT, kontabilitet, punime të specializuara ndërtimi.
lexoni

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of