Borxhet për energjinë elektrike nuk do të falen

14/06/2012 10:40 AM 0 komente

Borxhet e shumta që konsumatorët i kanë Korporatës Energjetike të Kosovës nuk do të falen. Këtë e kanë bërë të ditur zyrtarë të qeverisë, pas shpalljes së kompanisë së preferuar për privatizimin e sistemit të Shpërndarjes dhe Furnizimit me Energji Elektrike (KEDS). Qeveria e Kosovës ka shpallur konsorciumin turk “Limak&Çalik” fitues në tenderin për privatizimin e KEDS-it. Ky konsorcium ka ofruar 26.3 milionë euro për kompaninë, ndërsa ka premtuar rreth 200 milionë euro investime për periudhën afatmesme.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of