Bullgari/ Allterco nis procedurën për listimin në Bursën e Frankfurtit

04/02/2021 4:43 PM 0 komente

Zhvilluesi bullgar i produkteve, IoT Allterco, deklaroi se ka nisur procesin e regjistrimit për listimin në Bursën e Aksioneve të Frankfurtit.

Allterco pret të përfundojë procesin e listimit brenda 12 deri në 18 muajt e ardhshëm, deklaroi kompania në një prezantim në Bursën Bullgare të Aksioneve.

“Arsyeja prapa vendimit të kompanisë është interesi i madh i investitorëve nga konsumatorët, partnerët dhe investitorët institucionalë jashtë vendit”, tha Allterco.

Listimi do të sigurojë qasje në financime të reja dhe mundësi zhvillimi të biznesit, shtoi kompania. Allterco do të konsultohet nga Expat Capital bullgare.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of