Bullgari/ Shtetësi me investime afatgjata 

23/11/2020 3:32 PM 0 komente

Anëtarët e Parlamentit miratuan ndryshimet në Ligjin për Shtetësinë Bullgare.

Ato parashikojnë që shtetësia të merret në rast investimesh afatgjata dhe krijimin e vendeve të punës.

Ndryshimet u ndërmorën pas kritikave nga KE, i cili disa ditë më parë i dërgoi një letër Bullgarisë me një paralajmërim për procedurën e ndëshkimit.

Pas një debati në Parlament, shumica u pajtua se shtetësia e investimeve në një kohë pandemie, ndihmoi në rindërtimin e ekonomisë dhe nuk duhej përjashtuar plotësisht si një opsion. 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of