Bursat evropiane e nisin ditën me ndryshime të lehta

06/01/2014 9:31 AM 0 komente

Indeksi i kontratave të së ardhmes të aksioneve evropiane ndryshoi pak, ndërsa investitorët prisnin raportet mbi industritë e shërbimeve në zonën e euros dhe në SHBA. Indeksi i kontratave të së ardhmes të kapitaleve amerikane ndryshoi pak, ndërsa aksionet aziatike ranë.

Kontratat e së ardhmes për  Indeksin e Euro Stoxx 50 që përfundojnë në mars ranë 0.2 për qind në 3,064 në Londër. Kontratat për indeksin FTSE 100 të Mbretërisë së Bashkuar fituan 0.1 për qind dhe ato për indeksin Standard & Poor’s 500  ranë më pak se 0.1 për qind, ndërsa MSCI Asia Pacific MSCI humbi 0.7 për qind.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of