Video News Monitor

Buxheti i vitit 2020, nga vijnë dhe si shpenzohen paratë

23/11/2019 6:18 PM 0 komente

Projektbuxheti i vitit 2020 i shpjeguar thjesjht përmes 7 grafikëve. Zërat kryesorë të të ardhurave dhe shpenzimeve.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of