Caviar Tesla, iPhone X, i praruar në ar dhe me energji diellore

10/11/2017 4:32 PM 0 komente

iPhone X është një smartphone që kushton më shumë 1300 euro, por nëse ky çmim nuk ju duket shumë i lartë për standardet tuaja, mund të mendoni që të blini versionin Caviar Tesla.

Bëhet fjalë për një telefon, konturet e të cilit janë në ar, që karikohet me energji diellore. Modeli Caviar Tesla i iPhone X kushton pak më shumë se 4500 dollarë.

Ky telefon është krijuar nga kompania ruse Caviar, e njohur në botë për realizimin e disa modeleve të kushtueshëm dhe të çuditshëm telefonash (për shembull Nokia 3310).

Në këtë model të ri, konturet dhe detajet janë në ar 24 karat dhe paneli diellor në pjesën e pasme. Për këto dy arsye, kompania Caviar ka vendosur t’i japë emërtimin Tesla këtij modeli. Zyrtarisht bëhet fjalë për iPhone e parë në botë që karikohet me energji diellore.

Por, paneli diellor në pjesën e pasme e bën të pamundur karikimin me wireless të telefonit Apple. Përveç versionit “Bazë” me memorie 64 GB, që siç e thamë kushton pak më shumë se 4500 dollarë, është edhe një version “Plus”, me memorie të brendshme 256 GB që do të kushtojë 5000 dollarë.

Kjo është një shifër e konsiderueshme për një smartphone. Shitja e këtij telefoni do të nisë në fund të nëntorit të këtij viti dhe të interesuarit mund ta blejnë telefonin iPhone X Caviar Tesla në website-n e kompanisë ruse.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of