Cilat janë pyetjet më kreative në një intervistë pune?

27/05/2016 3:15 PM 0 komente

Pyetjet më kreative që ndodh të artikulohen në një intervistë pune, sipas të gjithë ekspertëve, vlerësohet të jenë:

1. Përshkruani një situatë kur ju keni dhënë një zgjidhje kreative për një problem në punë…

2. Keni zgjidhur ndonjëherë ndonjë problem në mënyrë inovative?

3. Përshkruani një ide inovative dhe si e keni implementuar atë në punë?

4. Përshkruani një rast kur ideja juaj ka funksionuar dhe pse është konsideruar e paarritshme

5. Na tregoni se kur e keni zgjidhur një problem shpejt dhe me efikasitet

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of