Cmimet e naftës në rritje të lehtë

02/07/2015 9:26 AM 0 komente

Çmimet e naftës u rritën lehatzi të enjten, dukeu rimëkëmbur pjesërisht nga rënia e çmimeve prej 2.5 në 4 për qind një ditë më pare, teksa rezeravt e SHBA u rritën për herë të parë në muaj si pasojë e prodhimit të lartë.

Pas rënies 4.2 për qind, të mërkurën, kontratat e së ardhmes të naftës së papërpunuar amerikane u tregtuan në 57.15 dollarë për fuçi, një rritje prej 19 cent nga mbyllja e tyre e fundit.

Kontratat e së ardhmes për treguesin referencë për naftën e paëprpunaur evropiane, Brent u tregtuan në 62.33 dolarë për fuçi, 32 cent më lart pas rënies 2.5 për qind në seancën e mëparshme. Megjithatë, kontrata mbetet në një trend në rënie që vijon që nga fillimi i majit dhe që është përballur me rënie të çmimeve më shumë se 8 për qind.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of