Del për konsultim rregullorja / Si do të kryhet shitja dhe raportimi i policave të sigurimit të detyrueshëm

19/07/2021 12:03 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintAutoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka hartuar dhe nxjerrë për konsultim publik projekt-rregulloren “Për regjistrin elektronik online të shitjeve të kontratave të sigurimit të detyrueshëm”, duke reflektuar ndryshimet e kërkuara bazuar në ligjin e ri “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”. Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i procedurave të funksionimit, identifikimit dhe raportimit të të dhënave të shitjes së kontratave të sigurimit të detyrueshëm në Regjistrin Elektronik Online të Shitjeve. Në projekt-rregullore, përveç reflektimit të ndryshimeve ligjore, në […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of