Denaj: Çdo aset ta vëmë në shërbim të turizmit

11/04/2021 7:28 PM 0 komente

Për Kandidaten për deputete me nr 4 për Partinë Socialiste, në Qarkun e Vlorës, Anila Denaj, çdo aset i kësaj zone duhet vënë në shërbim të zhvillimit të turizmit, duke i ndërthurur ato.

“Në Kakodhiq, ku pata mundësinë të vizitoja nga afër, një nga asetet e veçanta të kësaj zone, siç është kisha e Shën Thanasit.

Ndërthurja e turizmit të religjonit, bukurive të natyrës dhe mikpritja e banorëve e bëjnë këtë zonë tërheqëse për turistët e huaj dhe vendas”, shkruan Denaj në rrjetet e saj sociale.

Zhvillimi i turizmit kulturor, ai religjon dhe agroturizmi do të ndikojnë direkt në punësim dhe ekonominë e çdo familje dhe të vetë zonës, shprehet Denaj.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of