Denaj premton negocimin e tarifave të skanimit dhe rrugës së Kombit për kamionët e Kosovës

Shqipëria renditet e dyta pas Serbisë për barrierat më të larta tregtare ndaj Kosovës sipas një studimi të Bankës Botërore që i referohet të dhënave të tregtisë ndërmjet vendeve të CEFTAS.  Disa nga barrierat që u evidentuan sot në Forumin Ekonomik mbarë shqiptar të mbajtur në Tiranë kanë të bëjnë më së shumti me tarifat e larta që vijnë nga skanimi në dogana dhe tarifat e larta në rrugën e Kombit. Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj e pranishme … Continue reading Denaj premton negocimin e tarifave të skanimit dhe rrugës së Kombit për kamionët e Kosovës