Donald Trump kërkon ndalimin e numërimit të votave, teksa SHBA pret rezultatin

Donald Trump bëri thirrje për të ndaluar numërimin e votave në disa shtete me diferenca të ngushta, ndërsa SHBA presin rezultatet nga një pjesë e fushave të betejës që do të vendosnin fituesin në zgjedhjet presidenciale, shkruan Financial Times. Që nga mëngjesi i së enjtes, sfiduesi demokrat, Joe Biden, donte edhe gjashtë vota elektorale për të kaluar kufirin minimal të fituesit ndërsa epërsia e dobët e z. Trump në dy shtete me diferencë të ngushtë, Georgia dhe Pennsylvania, dukej se … Continue reading Donald Trump kërkon ndalimin e numërimit të votave, teksa SHBA pret rezultatin