Video News Monitor

Drejtoresha e Përgjithshme e Union Bank, znj. Flutura Veipi, në rubrikën “Ask the CEO” të Monitor…

23/04/2020 4:33 PM 0 komente

Me çfarë vështirësish po përballet sistemi bankar pas pandemisë së Covid 19. Si po funksionon procesi i ristrukturimit të krrdisë dhe cilët janë sektorët me më shumë probematika. Sa e shpejtë do të jetë rimëkëmbja. Si do të jetë përshtatja me normalitetin e ri. Për të gjitha këto, ndiqni një intervistë me znj. Flutura Veipi, Drejtoreshë e Përgjithshme të Union Bank në rubrikën më të fundit të Monitor, “Ask the CEO”​

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of