Drejtoria e Tatimeve, akuzohen për shpërdorim detyre 6 ish – zyrtarë në Fier

29/09/2014 11:49 AM 0 komente

6 ish-zyrtarë të Drejtorisë Tatimore Fier janë nën akuza për veprën penale “Shpërdorim detyre”.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve mësohet se ka kryer një auditim në lidhje me zbatimin e legjislacionit tatimor për sa i takon procedurave të rimbursimit të TVSH-së në këtë Drejtori Rajonale.

Për periudhën e Maj – Qershor 2013 është kryer rimbursim i paligjshëm për disa subjekte, ndër to mësohen të jenë edhe të lojërave të fatit.

Personat e akuzuar mësohen se janë: ish-Drejtori Rajonal T. Allkushi, ish-Drejtori i kontrollit E.Allkaj, ish-Drejtori i Drejtorisë së Vlerësimi A.Selimaj, ish-Përgjegjësja e Sektorit E.Idrizi dhe 2 inspektorët A.Brakaj, M.Qorri.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of