Ekonomia e Eurozonës: Të humbasësh “toruan”

27/07/2014 9:44 AM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Rritje e dobët dhe surpriza të këqija “shënjojnë” ende klubin e monedhës së vetme Si në një skenar kompleks filmi, të paktën dy linja historie kanë qenë në lojë për Eurozonën këtë vit. Njëra shkëlqen, duke shfaqur rigjallërimin e besimit të konsumatorit dhe biznesit, rikthimin e investitorëve në ekonomitë e trazuara në Europën periferike dhe rimëkëmbjen e vazhdueshme nga recesioni dyfish i thellë. Tjetra është e zymtë, duke u fokusuar në dobësinë e atij përmirësimi, fillimin e një inflacioni shqetësues […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of