“Faktorët që kufizojnë zhvillimin e fondeve private të pensioneve”

08/07/2019 4:17 PM 0 komente

Flet Brunilda Haxhimihali (Emini), Drejtore e Departamentit Ligjor & përputhshmërisë, Raiffeisen Invest, Albania   Shumica e njerëzve vijojnë ta konsiderojnë pensionin si një detyrë të shtetit. Një mentalitet i tillë, si dhe historia jonë me tregjet financiare në të kaluarën, janë elemente që kufizojnë rritjen e përgjithshme. Brunilda Haxhimihali, drejtore e Departamentit Ligjor & Përputhshmërisë Raiffeisen Invest, nënvizon se ka nevojë për edukim financiar nga njëra anë dhe rishikimin e kuadrit ligjor, nga ana tjetër, në mënyrë që pensionet private […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of