Faktorët që ndikojnë në kapërcimin sa më të shpejtë të krizës nga COVID-19

06/07/2020 9:12 AM 0 komente

1- Dendësia e popullsisë konsiderohet një nga faktorët që ndikojnë në përhapjen dhe kohën e zgjatjes së epidemisë. Duke marrë parasysh këtë, përhapja e epidemive është me të vërtetë e lidhur ngushtë me dendësinë e popullsisë. 2- Vdekshmëria. Një faktor që ndikoi shumë në thellësinë e krizës dhe mbi të gjitha në paralizimin e ekonomisë ishte vdekshmëria. 3- Struktura Demografike është një faktor tjetër që ndikon në shkallën e krizës dhe thellësinë e saj. Struktura banuese e popullsisë dhe shpërndarja […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of