Fasoni kroat, me vëmendje drejt Europës

11/04/2013 2:13 PM 0 komente

Kompanitë e tekstileve në Kroaci janë duke punuar për t’u pozicionuar si nënkontraktorë të besueshëm dhe me vlerë për Europën Qendrore dhe Lindore. Duke e cilësuar veten si specialsitë të veshjeve, kompanitë pretendojnë se ofrojnë disa përparësi kyçe të tilla si ekspertizë teknike dhe cilësi në krijimtari dhe shërbim të shpejtë. Këto cilësi I bëjnë kompanitë të jenë një alternativë e mundshme për shitësit e markave evropiane për t’I prodhuar koleksionet pranë kësaj zone.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of