Jeni duke lexuar në: Personale

Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 4. Qeveria shtrëngon rripat për buxhetin 2020. Në pikëpyetje, rritja ekonomike. Me pasaporta në duar për festat e nëntorit

Qeveria parashikon të mbledhë nga taksat që paguajnë bizneset dhe individët rreth 4 miliardë euro vitin e ardhshëm…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« November 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Statistikat e Kulturës all day
2 3
4 5 6 7 8* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Rezultatet Paraprake të Anketës Strukturore të Ndërmarrjeve all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Vjetari Statistikor all day
13 14* Treguesit Demografikë all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit në Familje all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
* Vjetari Statistikor Rajonal all day
23 24
25* Llogaritë financiare të sektorit të korporatave jo financiare dhe ekonomive all day
* Llogaritë financiare të të gjithë sektorëve all day
* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Llogaritë financiare të sektorit të qeverisë së përgjithshme all day
* Llogaritë financiare të sektorit jo rezident all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Llogaritë financiare të sektorit financiar all day
* Statistikat mbi të Ardhurat dhe Nivelin e Jetesës all day
26* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Statistikat e Transportit all day
27* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Agregatët monetarë all day
* Lejet e Ndërtimit all day
28 29 30* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
 

Një depozitë për ju

Cila është monedha që ju leverdis më shumë?   Më në fund keni arritur të vini ca para mënjanë, për t’i përdorur për ndonjë shpenzim të papritur, blerje të mundshme…

Një kartë krediti për ty

  Në internet keni parë celularin që keni ëndërruar dhe pasi keni pyetur vërdallë, kushton më lirë se në Tiranë? “Victoria’s Secret” ka bërë ulje marramendëse dhe nuk dëshironi që…

Për një udhëtim të veçantë

Gra, ende nuk e keni vendosur si do ta festoni 8 Marsin, ngjarjen më femërore të vitit, kushtuar ekskluzivisht të gjithave ju? Nuk ka vend për panik. Jeni në kohë…

Kredi për një makinë të re

Keni vendosur të merrni një makinë të re, por kursimet që keni nuk janë të mjaftueshme. Kredia ju duket si zgjidhja e mundshme për të përmbushur nevojën tuaj. Po çfarë…

Alternativë e re për investimin në bono thesari

Raiffeisen Bank ka prezantuar fondin e investimeve të quajtur Raiffeisen Invest, e cila është e para dhe e vetmja shoqëri administruese, e licencuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (AMF) për…

Guida e një kredie konsumatore (me hipotekë)

Revista “Monitor” nis një rubrikë të re, me anë të së cilës shpresojmë t’u vijmë në ndihmë konsumatorëve, por jo vetëm, për vendime të ndryshme që do t’iu duhet të…

Një kujdestare për fëmijën

Disa vrapojnë pas karrierës, disa kanë orare të gjata pune, të tjerë mendojnë se kjo mund të jetë rruga më e mirë e edukimit. Po flasim për nevojën për të…