Fiskale-paga minimale: Rremuja e pagave

30/06/2009 12:00 AM 0 komente

Nga Elona Gusmari Pasi publikoi fillimisht një pagë minimale prej 18,000 lekë (VKM datë 13.05.2009) -që në fakt ishte pagë referencë minimale -, qeveria gati një muaj më pas miratoi një tjetër ndryshim të vendimit 1114, për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore, me pagë minimale 16120 lekë dhe sqaroi se cili do të ishte niveli i pagës maksimale. Kështu, ndonëse u deklarua se paga maksimale nuk do të ndryshonte por do të mbetej në nivelin 74,150 lekë, tashmë ajo […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of