Fiskalizimi / Pajisjet fiskale aktuale do të vijojnë të përdoren

24/02/2020 11:03 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintTeksa zbatimi i procesit të fiskalizimit po afrohet, tatimet kanë dhënë informacion lidhur me dokumentimin e transaksioneve të kryera. Administrata Tatimore njofton të gjithë tatimpaguesit mbi detyrimin për dokumentimin e transaksioneve që kryejnë. Në zbatim të ligjit Nr. 87/2019 “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit” dhe ligjit Nr. 9920, datë 19.05.2008 “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, çdo transaksion i kryer duhet të jetë i dokumentuar dhe justifikuar me dokument tatimor. Referuar kuadrit ligjor të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of