Fitch Solution: Shqipëria, ndër vendet me rrezik më të lartë politik e ekonomik në Europën Juglindore

08/07/2019 12:16 PM 0 komente

Fitch Solution, pjesë e grupit të njohur ndërkombëtar të vlerësimit, Fitch, ka publikuar raportin e fundit për indeksin e rrezikut në Europën Juglindore. Indeksi i Fitch i rendit vendet në një shkallë nga 0-100, duke vlerësuar stabilitetin afatshkurtër dhe afatgjatë politik, perspektivën afatshkurtër ekonomike, potencialin afatgjatë ekonomik dhe barriera operacionale për të bërë biznes (sa më i ulët indeksi, aq më i lartë është rreziku). Shqipëria, së bashku me Kosovën, Bosnjë-Hercegovinën përfshihen në vendet me rrezikun më të lartë ekonomik […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of