Fiton dollari

02/07/2015 9:22 AM 0 komente

Dollari vijoi me fitime kundrejt jen, ndërsa obligacionet e qeverisë japoneze dhe gjermane ranë teksa perspektiva e fortë e punësimit të SHBA zbheu pasigurinë mbi Greqinë. Aksionet kineze u tërhoqën teksa rregullatorët vepruan të frenonin shitjen, ndërsa nafta u tregtua në afërsi të nivelit më të ulët dy-mujor.

Dollari ishte më i fortë kundrejt shumicës së valutave të Azisë në Londër, ndërsa yield-et në obligacionet me maturim 10-vjeçar nga Japonia dhe Gjermania u rritën tre pikë bazë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of