I nevojshëm përshpejtimi i procesit

14/11/2016 3:14 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintFlet Sevada Guço, Drejtoria Juridike dhe e Licencave, AMA Cili është roli i AMA-s për sa i përket dhënies së licencave të transmetimeve dixhitale dhe si ka ecur ky proces? Sa i përket procesit të dixhitalizimit, AMA si institucioni përgjegjës për administrimin e spektrit të frekuencave për transmetime audiovizive mban rolin kryesor në procesin e kalimit nga transmetimet analoge në ato numerike. Pavarësisht kësaj, në këtë proces janë të përfshira edhe institucione të tjera shtetërore, ku mund të përmendim TVSH, […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of