Flet zv.ministri i Financave: Procesi nuk shtyhet, implementimi më 1 janar 2020

Në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë vijon procesi i konsultimit me grupet e interesit. Pak ditë më parë, ministrja Denaj njoftoj se diskutimet do të shtyheshin deri në mesin e muajit shtator. Në një intervistë për “Monitor”, Elton Haxhi, zëvendësministër, tha se po reflektojnë në projektligj komentet që po vijnë nga grupet e interesit. Për sa u përket kostove, ai pret që të ulen me rritjen e numrit të operatorëve që do të ofrojnë produktet fiskale. Ndonëse shumë nga palët … Continue reading Flet zv.ministri i Financave: Procesi nuk shtyhet, implementimi më 1 janar 2020