FOTO LAJM/Bizneset, në radhë deri në mbrëmje për të paguar sigurimet shoqërore

20/01/2017 7:53 PM 0 komente

 

Data 20 është dita e fundit e pagimit të sigurimeve shoqërore dhe të gjithë bizneset nxitojnë që të shkojnë në bankë për të kapur këtë afat dhe për t’i shpëtuar gjobave e kamatvonesave, që fillojnë në orën 12 të mbrëmjes.

Por, duket se të gjithë kujtohen në momentin e fundit për të paguar detyrimet. Foto është bërë në datën 20 të mbrëmjes dhe shihet që radha është ende e gjatë.

Po gjatë ditës së sotme është shënuar dhe rënie e euros, teksa bizneset nxitojnë të këmbejnë valutën për të siguruar likuiditetin e nevojshëm për pagesën e detyrimeve ndaj shtetit.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of